Амбър Хърд първа вдигнала ръка на Джони Деп

Записи със скандалите на актьорите изтекоха онлайн

Амбър Хърд първа вдигнала ръка на Джони Деп | StandartNews.com

Шокиращи записи на телефонни разговори между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд бяха разкрити ексклузивно от „Daily Mail“, предоставени от близък до звездите анонимен източник. Както знаем, актьорите се разведоха през 2017-а, но съдебната им битка продължава и до днес. Хърд обвини Деп в домашно насилие в писмо до „The Washington Post“, след което той на свой ред я пусна на съд за лъжесвидетелстване с иск за 50 милиона долара. Делото е насрочено за по-късно тази година.

На записите, които са от 2015-а, двамата първоначално се опитват да обсъдят проблемите си, преди нещата да загрубеят. Актьорите започват да се разправят кой е започнал кавгата им от предишната вечер. Деп може да бъде чут да обвинява Хърд, че го е ударила първа и че е мятала предмети по него. Актрисата също си признава как е провокирала физическата саморазправа и нарича актьора „бебе, което трябва да порасне“, отричайки, че го е удряла по какъвто и да е начин. След като Джони й предлага следващия път, когато започнат спор, просто да се разделят за малко, за да се успокоят, Амбър му отвръща: „Не мога да ти обещая, че пак няма да избухна – губя контрол, когато се ядосам.“ Деп продължава: „Обичам те и ще се постарая да бъда по-добър съпруг.“

Адвокатите на Хърд обвиниха Джони, че той е виновен за изтичането на записите в опита си да се изкара жертвата. От изданието твърдят, че очакват да получат още записи с още по-шокиращи разкрития.

Чуйте наличните до момента записи тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай