Алина Кабаева, Путин и техните звездни деца

Според слухове тя има и други деца от Владимир Путин

Алина Кабаева, Путин и техните звездни деца | StandartNews.com

Спортистката винаги е пазила в тайна личния си живот

Както стана известно, олимпийската шампионка, 36-годишната гимнастичка Алина Кабаева, на 7 май е родила близнаци на президента Путин в Центъра по акушерство и гинекология „Кулаков“ в Москва. Според информирани тя е била настанена във ВИП стая на четвъртия етаж, а останалите жени  били прехвърлени в други отделения. Офицери от службата за сигурност са проверявали всяко кътче на клиниката, а на самия етаж е било пълно с охрана, която не допускала външни хора. Храната й се поръчвала от най-близките елитни столични ресторанти.

В дните преди раждането й пациентка в клиниката разказва пред репортери, че от началото на април хора в цивилни дрехи  били забелязани в сградата. А на 20 април ситуацията ескалирала – на родилките било наредено да се преместят бързо на друг етаж. Няколко отделения били затворени, след което спрели да пускат посетители и забранили на пациентките да се разхождат навсякъде.

Все още не е известно как се наричат новородените момченца и няма данни за тяхната височина и тегло. По информация на медицинските кръгове прочути светила са присъствали на самото раждане, което било с цезарово сечение.

Алина Кабаева не обича да обсъжда личния си живот. Според слуховете тя вече има други деца от Владимир Путин, но самата тя не потвърждава и не отрича тази информация. А в интервю през 2013 г. заявява, че никога не е имала наследници.

През 2009 г. Кабаева присъства на обществено събитие, придружена от малко момче, за което се предполага, че е неин син. По-късно обаче олимпийската шампионка побърза да увери, че това е нейният племенник Арсений, а след известно време заявява, че е дете на приятел.

През 2008 г. излязла информация, че звездата е родила момче, което, според слуховете, е кръстено Дмитрий. През 2015 г. е било съобщено, че гимнастичката е станала майка отново на момче в елитния център „Св. Анна“ в Соренго в Швейцария. А в интернет се появи фото на сина на бившата спортистка, който поразително прилича на ръководителя на Руската федерация.

Алина Кабаева, според непотвърдени доклади, е родила две деца на руския президент Владимир Путин. Според руския политически анализатор Станислав Белковски, за да се избегне ненужния шум от страна на обществото и пресата, било решено да се твърди, че децата са на сестрата на Кабаева. През септември миналата година бившата гимнастичка била забелязана с две момчета на трибуните на спортния комплекс „Мегаспорт“. Тогава западните медии, по-специално таблоидната страница Шест на Ню Йорк Таймс, цитирайки собствения си анонимен източник, пишат, че "това са нейните синове от неофициалния й съпруг, главата на руската държава Владимир Путин".

Кабаева рядко се появява на обществени събития и се опитва да не общува с журналисти. Миналата година тя защити дисертацията си в Националния държавен университет по физическо възпитание, спорт и здраве в Лесгафт в Санкт Петербург, като получи докторска степен.

Спортистката винаги е пазила в тайна личния си живот - няма надеждни доказателства за брака й с Путин. И не толкова отдавна, в едно интервю, тя увери, че няма да ражда в близко бъдеще, тъй като възнамерява да се посвети на работата си. Вероятно е решила да промени мнението си.

Понастоящем Кабаева оглавява борда на директорите на ЗАД „Спорт-износ” и е председател на борда на директорите на холдинга „Национални медии”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай