Ал Пачино с първи сериал в кариерата си

„Hunters“ тръгва на 21 февруари по Амазон

Ал Пачино с първи сериал в кариерата си | StandartNews.com

Ал Пачино ще участва в първия сериал в кариерата си. В миналото великият актьор е имал само няколко епизодични роли в различни минисериали и това е първата му тв изява в главна роля. „Hunters“ на Амазон ще излезе на 21 февруари и холивудската звезда ще се превъплъти в Мейер Офърман. Действието се развива през 1977-а в Ню Йорк и Офърман и неговият отряд разбират, че много от високопоставените лица в страната всъщност са нацисти, които възнамеряват да основат Четвърти Райх в САЩ. Мейер и отборът му се превръщат в ловци на нацисти и се заемат със задачата да предотвратят плановете им за нов геноцид.

Сериалът е създаден и продуциран от Дейвид Уейл. Сценаристка и съпродуцентка е Ники Тоскано. Участват още звездата от „Как се запознах с майка ви“ Джош Раднър, Лоуган Лърман, Джерика Хинтън, Кейт Мулвани, Тифани Буун, Грег Остин, Луис Озава Чангчин, Карол Кейн, Саул Рубинек, Дилън Бейкър и Лена Улин.

„Като евреин, израснал в Бруклин, аз съм слушал за ужаса на Холокоста от баба ми, която го е преживяла. Истроиите й ми се струваха като нещо от комикс – велико добро зрещу грандизоно зло. Целта на сериала е да представи алегоричен разказ, който сравнява 30-те и 40-те години на миналия век в Европа със 70-те в САЩ и със света, в който живеем днес, изпълнен с расизъм, антисемитизъм и ксенофобия като никога до сега“, коментира Уейл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай