Адреналин с Ралица Сървайвъра

Адреналин с Ралица Сървайвъра | StandartNews.com

След домашен тормоз и фоторепортерство, днес мургавата красавица прави бижута

Ралица Кирилова е сред най-екзотичните участнички в "Сървайвър: Камбоджа". Всъщност тя е стара познати на феновете на риалитито, защото участва и в четвъртия сезон на екстремното шоу във Филипините - бе от племето "Питого". Определението "дива и красива" приляга напълно на момичето от зодия Овен. Вторият й изгряващ знак Рак пък допълва динамичната й и поривиста същност с доброта и благоразумие. "Понякога страдам от моята раздразнителност, причината за която се крие в прекалената ми чувствителност. В мен сякаш се борят две начала - пълна свобода и любов към дома и семейството", казва мургавата красавица, която в миналото имаше славата на бая гореща сексбомба.

Ралица търси непрекъснато предизвикателствата и се стреми да ги побеждава. Те са най-силният мотив, за да полети в атака и то в първите редици. Където има енергия, където има адреналин - тя е там. Колкото повече я подкрепят приятелите, толкова по-големи победи ще жъне. А всъщност е изпълнена с едничката благородна цел

да защитава слабите

Именно това е причината да участва за втори път в "Сървайвър".
За себе си казва, че не обича интригите и клюките. Не е способна да се възползва от тях, за да извлече облаги за сметка на някой колега, приятел или съотборник. Предпочита да рискува победата си, вместо да изрича лъжи - с изключение на случаите, когато е застрашен живота й. Стреми се във всичко да влага творчество. Може би защото по професия е фотограф. Била е фоторепортер в "Нощен труд". От тогава си спомня дежурствата по улиците, папаршките акции, бандитите, полицаите. Това също е доза адреналин и тръпка, а това й стига, за да е вътре на сто процента.

Но когато й предлагат да се поразголи за списание FHM, доста се гипсира. "Много е различно, много. Просто е огромна разликата. Преди като съм снимала, съм казвала на модела: "Успокой се, няма нищо страшно, мен ме няма". А аз бях пред обектива като сковано магаре. Не знам дали пак бих се снимала разголена. Имам комплекс за тялото си и трудно бих дублирала акцията", признава Кирилова.

Всъщност това момиче сякаш има два живота, границата между които е доста рязка. И всеки път тя се бори за оцеляване. Когато била бебе, майка й я оставила на своя приятелка и й казала, че ще се върне, но това никога не се случило. Ралица била дадена за осиновяване. За истинския си баща смята, че не е българин. Може би е бил арабин, но дали е така, не е сигурна. Новите й родители я взели, когато била на 4 години. Разбрала го чак на 14. Втората й майка била счетоводител, а баща й работел към НСО в президентството.

Опитала да намери истинските си родители

но не успяла, тъй като законите от един момент нататък забраняват разследването.
Между Ралица и осиновителите имало непрекъснати скандали и побоища. "Не харесвах дрехите си - оттам веднъж започва един бой. Друг пък се прибрам от училище по-късно - бях се заиграла с котенце и закъснях. И ме започнаха - бой, бой, от вратата ме започнаха. Имах сестра, която е тяхно дете, нея не я биеха", разказа със сълзи на очи Ралица в "Преди обед". Подала жалба срещу родителите си, но се уплашила, че ще я изгонят, и я оттеглила. "Спала съм на стълбите, тъй като майка ми не ме пускаше вкъщи. Бродех по улиците, ходех на училище, сестра ми отключваше, само за да взема душ. Накрая и тя се обърна срещу мен", не крие огорчението си сървайвърката. Намерила си работа като продавачка на сладолед. С "хонорара" се изхранвала с вафли.

Когато завършила средното си образование, преценила, че няма възможност да учи и си намерила работа. Тогава заживява сама.

През годините два пъти правила опити да събори стената между нея и родителите. Но не се получило. "Баща ми е подвластен на майка ми. Не търся възмездие и не съм им простила, просто съм преживяла това и продължавам напред. Чувства към тях нямам никакви. За мен те са въздух", казва сървайвърката.

След първия "Сървайвър" доста я сваляли чрез социалните мрежи. Но никога не рискувала с подобни флиртове. Сега Ралица има мъж до себе си и се чувства уравновесена и спокойна. Но това не е Александър Найденов, с когото бе щракната на купон на риалитито. "Познавам Сашо, близки сме, но не е той мъжът до мен. Приятелят ми е от моите среди - занимава се с изкуство", откровена е Ралица. В момента тя изработва бижута и е сътрудник във фирма за недвижими имоти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай