Петък,

Въртележките на живота в новото видео на Lek City Case New Dawn

От: Администратор -
932
Въртележките на живота в новото видео на Lek City Case New Dawn
A
A
A

New Dawn на Lek City Case вече има и свой видеоклип. Премиерата му е днес, 26 септември, в 11:00, в YouTube канала на бандата.

В началото на лятото Lek City Case представи официално една от първите си песни, New Dawn, но този път – с изцяло променен и изненадващ аранжимент. Петият сингъл на бандата е за силата, която човек притежава да обърне посоката на живота си, да се бори, за да намери и обикне себе си, според автора на текста и фронтмен на бандата, Иван Петков.

Идеята за новото видео е негова и на Иван Янков – барабанист на групата и визуализира част от омагьосаните кръгове, в които много от нас се лутат и нуждата от промяна. Отвореният финал на видеоклипа на New Dawn провокира много размисъл. В главния персонаж на видеото се превъплъщава нежната Виктория Гроздева, която макар и без сценичен опит, залепя зрителите към екрана с естественото си актьорско присъствие на фона на увеселителни паркове, нонстоп партита в Града на греха и съкрушителни самотни моменти у дома.

Шумнатa и забързана парти атмосфера е майсторски уловена от Иван Даскалов с камерата и дрон. С дрон кадри от високо участва и Тодор Стоянов-Raveo, близък приятел на бандата.  Премиерата на видеото към песента New Dawn е на 26 септември, 11:00 ч. в канала им в YouTube.  

===

New Dawn:

Текст: Иван Петков

Музика и аранжимент: Lek City Case

С подкрепата на Национален фонд Култура

===

Lek City Case са: 

Иван Петков - вокалИван Енев – китара

Георги Кискинов - китараАлександър Георгиев - басИван Янков – барабани

Aнгел Иванов – клавишни

@Spotify Lek City Case

@Bandcamp Lek City Case

@Facebook Lek City Case

@Instagram Lek City Case

@Youtube Lek City Case


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com