Вълдобрев разкри защо е останал в България

Липсва ни чувството, че нещо хубаво ще се случи

Вълдобрев разкри защо е останал в България | StandartNews.com

 

При всяко потенциално заминаване в чужбина си спомнях за къщата, която отдавна строя - със стени от песни и изкуство. И си казвах, че ако замина, тази къща ще остане недовършена. Затова и останах в България, да я достроя и да я оставя на следващите. Това заяви артистът и музикант Стефан Вълдобрев в Панорама. Освен това той заяви, че обожава природата на България. Често казвам, че мога да поема толкова красота, добави той.

Музикантът представи новата си книга, която е написал по време на коронавируса. В изолацията най-много ми липсваха очите, лицата на публиката, това, което си говорихме и съпреживявахме, сподели той.

Вълдобрев обясни, че в хитовата си песен „Времето лети„ неслучайно пее за препускането, високото темпо и вакханалията. Нима всеки от нас не очакваше това да има край, попита Вълдобрев и заяви, че за него коронавирусът е метафора за всичко, което се случва.

Липсва ни едно чувство - че нещо хубаво ще се случи. Аз вярвам в него и ако през деня ми се случат 99 кофти неща, ще напиша песен за едното хубаво нещо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай