Вторник,

Вълдобрев разкри защо е останал в България

От: стандарт -
957
Вълдобрев разкри защо е останал в България
A
A
A

 

При всяко потенциално заминаване в чужбина си спомнях за къщата, която отдавна строя - със стени от песни и изкуство. И си казвах, че ако замина, тази къща ще остане недовършена. Затова и останах в България, да я достроя и да я оставя на следващите. Това заяви артистът и музикант Стефан Вълдобрев в Панорама. Освен това той заяви, че обожава природата на България. Често казвам, че мога да поема толкова красота, добави той.

Музикантът представи новата си книга, която е написал по време на коронавируса. В изолацията най-много ми липсваха очите, лицата на публиката, това, което си говорихме и съпреживявахме, сподели той.

Вълдобрев обясни, че в хитовата си песен „Времето лети„ неслучайно пее за препускането, високото темпо и вакханалията. Нима всеки от нас не очакваше това да има край, попита Вълдобрев и заяви, че за него коронавирусът е метафора за всичко, което се случва.

Липсва ни едно чувство - че нещо хубаво ще се случи. Аз вярвам в него и ако през деня ми се случат 99 кофти неща, ще напиша песен за едното хубаво нещо.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички