Неделя,

Виктория с коледен концерт на колела

От: Агенция Стандарт -
195
Виктория с коледен концерт на колела
A
A
A

Виктория ще изпрати 2020 година с коледен концерт на колела в София на 20 декември. Българският представител на Евровизия ще зарадва жителите на столицата с изпълнения на своите най-големи хитове и едни от най-популярните коледни песни. Това ще се случи на специално изградена сцена на колела в бус, с който тя ще обикаля центъра на София в продължение на два часа.

Коледният концерт ще се излъчи онлайн от 18 часа тази неделя в YouTube канала на Виктория Георгиева и в нейната официална страница във Фейсбук. В профила на Виктория в Инстаграм зрителите ще могат да се включват в игра за спечелване на подаръци за Коледа.

Виктория споделя за инициативата: "Нямам търпение за тази коледна обиколка. Измина една доста тежка година, която искам да изпратим с усмивка и положителни емоции. Вярвам, че можем поне за малко да се откъснем от случващото се и да се потопим в магията на Коледа. Надявам се, че музикалният бус ще създаде коледна атмосфера по улиците на София и ще зарадва много хора".

Виктория продължава с подготовката си за конкурса Евровизия 2021. В Ротердам талантливата певица ще представи страната ни пред близо 200 милиона зрители. През ноември месец тя представи една от потенциалните песни, които може да изпълни в Ротердам – Ugly Cry. Само в рамките на 48 часа новината бе отразена в медии в над 14 държави, а песента беше включена на ротация в български и международни радиа и музикални телевизии. Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май и ще бъде излъчвано пряко по БНТ 1 от 22 часа.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com