В съзаклятието „Варсамов-Митко" наяве излиза и трети човек

В съзаклятието „Варсамов-Митко" наяве излиза и трети човек | StandartNews.com

Поредният дуел и живото предаване тази седмица по изключение ще бъдат в събота от 20.00 часа по bTV

Тази вечер зрителите на bTV ще видят как Варсамов в крайна сметка ще „изиграе" всички участници във „Фермата", как „пчелата майка" – Мария е изоставена от всички дами, след като показва „истинското си лице" и как Мустафа разкри една дълбоко скрита конспирация, която прегрупира лагерите.

Мустафа и донякъде Мария стигат до извода, че Варсамов и Митко са направили много хитър план, а тактиката е единият да разбива, а другият да се опитва да обедини всички покрай себе си. Първите жертви в новото статукво са Нора и Рая. Ще се поддадат ли „мурките" или с помощта на „големите" ще прогледнат, ще има ли прегрупиране на лагери, кой е третият участник в съзаклятието „Варсамов - Митко" и защо във „Фермата" ще прозвучат думите – „изпечен затворник и изпечен полицай" зрителите да разберат тази вечер от 21.30 часа.

Дали мъжете и жените са се справили с размяната на ролите си, също предстои да стане ясно тази вечер от оценката на бай Георги. Фермерите приключиха със задачите буквално минути преди появата на Стопанина и са в очакване да разберат дали ще се сдобият и със свине за своята ферма.

Тази вечер Варсамов ще трябва да вземе решение кой да бъде неговият опонент в дуела, който заради изборите тази седмица ще бъде в събота, 24 октомври, от 20.00 часа. Кои ще са двамата фермери, които ще се изправят един срещу друг, зрителите ще разберат тази вечер по bTV от 21.30ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай