Теди Москов направи нещо наистина смешно. Резултатът

Очаквайте наистина да е смешно, и то наистина е смешно, казва режисьорът

Теди Москов направи нещо наистина смешно. Резултатът | StandartNews.com

Знаменитият режисьор Теди Москов отново е в Сатирата и отново е във вихъра си. "Станете, за да легна аз!" е режисьорският призив на най-новия спектакъл, предизвикан от пиесата на Жан-Пиер Мартинез "Ковчег за двама". В отбора на Москов този път са едни от най-младите попълнения на Сатирата. 

"Всеки мой спектакъл е различен от предишния, макар че някои говорят, че е едно и също. Да са живи и здрави! Очаквайте наистина да е смешно, и то наистина е смешно", казва Теди Москов пред БТА. Синът ми, който винаги е критичен към мен, и то безпощадно, гледа една репетиция и каза, че е страхотно смешно, допълва режисьорът.

Да работиш с Теди Москов е празник, защото това е извор, от който можеш само да се учиш да попиваш и да се наслаждаваш, казва актрисата Рада Кайракова. На въпрос какво е открила за себе си като актриса от работата с Москов, отговаря с усмивка: "Може би, че ставам за актриса".

Още по-"усмихнат" е коментарът на актьора Борислав Захариев: "Работата с господин Теди Москов е изключително вълнуваща. Той идва с камшик на репетиция бие ни, има игли, които от време на време ни завира в очите, за да може да виждаме по-добре текста. Дори един път дойде гол на репетиция". Тук се обажда Теди Москов и казва, че Виктор Юго също е писал гол.

"Лилавото е цветът на спектакъла, той показва нашата вътрешна духовност и умение да боравим с текста в цветови гами", обобщава Борислав Захариев.

"С това представление ние показахме, че не само животът няма смисъл, а и театърът също“ - с тези думи завършва 80-минутното приключение в света, "управляван" от Теди Москов.

Сценографията на "Станете, за да легна аз!" е на Свила Величкова, а преводът - на Михаела Кацарова. Участват още Деница Даринова, Михаил Сървански, Анджелика Джамбазова и Лана Гекова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай