Селин Дион се връща на сцената през 2021

Концертите на певицата бяха прекъснати заради пандемяита

Селин Дион се връща на сцената през 2021 | StandartNews.com

Селин Дион ще възобнови световното си турне, което беше прекъснато заради пандемията, на 19 март 2021-а с концерт в Париж. Това съобщи самата звезда в социалните мрежи.

"Знам, че годината беше - и продължава да бъде - изключително трудна и всчики с нетърпение чакаме по-добри дни. Искам да ви благодаря за проявеното търпение през последните няколко месеца. Моят екип работи упорито върху организирането отново на обиколката. Най-накрая имам добри новини. Нямам търпение отново да пея и танцувам с всички ви", написа Дион в Инстаграм.

Европейското й турне трябваше да започне в Прага на 21 май 2020-а, но заради пандемията бе отменено. По план тя трябваше да изнесе повече от 30 концерта, сред които в Амстердам, Антверпен, Берлин, Будапеща, Виена, Загреб, Кьолн, Краков, Мюнхен, Париж, Цюрих. Изпълнителката ще завърши европейската част от световната си обиколка на 25 юли следващата година с шоу в Букурещ. Северноамериканската част от турнето ще бъде възобновена на 16 август в Уинипег, Канада, и ще завърши на 24 септември 2021-а. в Питсбърг, САЩ.

През септември 2019-а певицата започна световно турне в подкрепа на новия си албум "Courage". Той беше първият след смъртта на съпруга ѝ Рене Анджелил, който почина през януари 2016-а. от рак.

През 2004-а, след като продаде над 175 милиона албума, Селин Дион спечели Диамантената световна музикална награда за най-голям търговски успех за всички времена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай