Народният и театър „София“ – донори на „Откраднат живот“

Академиците налагат мъжкия сексапил, общинската трупа отговаря за красавиците в сериала

Народният и театър „София“ – донори на „Откраднат живот“ | StandartNews.com

Народният и театър „София“ са най-големите донори на „Откраднат живот“. Академиците не само водят по точки откъм някогашни „заслужили“ и „народни“, но и налагат мъжкия чар и елегантните мускули в медицинския сериал на Нова. Към средата на настоящия сезон номер 7 с мото „Любовта лекува“ зрителките ще станат разногледи, защото в лекарския екшън едновременно ще се вихрят трима от баш секс символите на родните сцена и екран – Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Иван Юруков. /И тримата с основание се отегчават от профанизирания през жълтите медии термин, но бокс офисът го изисква./ Героите на Вергов и Юруков вече кръстосаха шпаги, а с интерес очакваме каква позиция ще заеме д-р Христо Карагьозов, след като се завърне от специализацията в Германия. Както „Стандарт“ вече информира народа, това ще се случи, след като „Дяволското гърло“ преполви 12-те си епизода. Тогава Карамазов отново ще изгрее – този път в „Света Анастасия“. Владо Пенев също е в топ листата на обаятелните мъжкари, макар че неговият професор Цонев реши да остави косата и брадата си снежно бели. Но това не му пречи да пробва въздействието си върху д-р Катя Кръстева – Янина Кашева. А пък тя и Марта Вачкова са най-сериозните представителки на Сатирата. В отбора на дамите от тежката кавалерия е и страхотната Мария Каварджикова, която пък е от щата на Народния. От имперския състав бяха и двамата Алексиеви – Стоян и Цветан, най-големият син в многодетното семейство на доайена. За кратко в „Откраднат живот“ се мерна и Дарин Ангелов. 
Театър „София“ пък отговаря за две-трети от хубавите жени в „Откраднат живот“. Лидер на нежната група е Милена Живкова, която раздава правосъдие като д-р Романова. На нейния шарм не успя да устои дори по-младият д-р Генадиев, в чийто образ се подвизаваше Димо Алексиев. Така Милена се оказа неочаквана съперничка на колежката си Дария Симеонова, която излезе от сериала, за да роди първото си детенце, а на екрана беше пи арката Наталия и муза на д-р Генадиев младши. Неда Спасова – операционната сестра Кая, която страда за д-р Карагьозов – също е кадър на общинските аркашки. Пред камерите се мерна и Симона Халачева – друга амазонка от компанията в парка „Заимов“. Шефът на „София“ Ириней Константинов доказа бързите си рефлекси и неотдавна назначи Ирина Митева. Ина Фотева е особено атрактивна в „Емигрантски рай“, където пълни мъжките очи с природните си дадености. Но преди премиерата на пиесата от Димитър Динев тя разкри перфектните си прелести в полугола масова сцена в „Калигула“ в Народния. В „Хъшове“ пък можем да видим Даниел Рашев – д-р Врабчев. Все още може само да се гадае дали Теодора Духовникова отново ще поеме ролята си на Виктория, след като „Дяволското гърло“ приключи. Ако това се случи, численият превес на Народния над останалите на нашенския „Бродуей“ ще бъде категоричен. Дори Ани Пападопулу се нави да влезе за няколко серии като умиращата Ева, съпругата на доцент Банков. "Зад канала“ не успя да се наложи в надпреварата, независимо, че Владо Пенев е вип и в афиша на Бина Харалампиева. Професор Камбуров на зам. директора Васил Банов излезе от играта след инфаркт, сега само Никола Мутафов като д-р Пенев държи фронта. Александър Димов като д-р Владов май също е аут, не се задържа и Луиза Григорова, чиято истерична перфекционистка Вяра Добрева отпраши за Швейцария. Симпатичната и наивистична сестра Ненева - Ангелина Славова, отдавна се труди в Младежкия театър.  
Третата група в „Откраднат живот“ е на звездите на така наречената свободна практика, въпреки че в родната арт действителност няма почти нищо свободно.  Те не обичат да се „водят“ на заплата, макар шефове на театри неведнъж са ги навивали да се продадат срещу месечен подпис. Ернестина Шинова напусна „Комиците“ заради „Откраднат живот“, но работодателят й остана същият. Емил Марков също от години е от най-близкото обкръжение на продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков - силен като сценарист, не само като доцент Захариев.     
Моньо Монев играе при Лилия Абаджиева и публиката е впечатлена от различното му амплоа, въпреки че зрителите на нейните спектакли не са сред най-големите почитатели на сериалите. Д-р Наум Шопов е ясен – влиза в сценария, когато графикът му позволява. Диана Димитрова пък дори сколасва да пише детски книжки и да рисува абстрактните си картини между снимачните сетове. Ефектната брюнетка направи и доста сериозна изложба. Ралица Паскалева все още е в полуотпуск по майчинство, така че й е рано да мисли за театъра. Нейният професор от НАТФИЗ Стефан Данаилов вероятно не би отказал да й сложи рамо. Гергана Стоянова, която влезе в сезон 7 пък започва да води сутрешно предаване по "Българе". Тя като нищо може да дръпне там и стария си колега от дублажа Мартин Герасков, който в "Откраднат живот" й се води съпруг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай