Напрежение в поп-фолка. Стораро си върна на Азис

Открива тази вечер фестивала в Бурса

Напрежение в поп-фолка. Стораро си върна на Азис | StandartNews.com

Скандалите в родния ни поп-фолк отекнаха и в Бурса, където тази вечер Тони Стораро излиза на сцената, за да даде с изпълнението си тон на седмия Балкански панаир

Това трябваше да направи Азис, но снимки на краля на поп фолка,  публикувани в „Yeni Akit“, предизвика вълна от гняв на журналистите, които го нарекоха "гей извратеняк".

Въпреки че това са неактуални снимки от преди десетина години, в които той все още се подвизава с грим и червеникава коса, в крайна сметка кметът на общината, в която се провежда музикално-развлекателния фестивал - Йондер Танър, отмени участието му и покани за откриването Тони Стораро.

.„Ние не сме гледали видеа и снимки на изпълнителя. Поканихме го, но след случилото се сме анулирали участието му. На сцена вместо него на 19 септември ще излезе Тони Стораро, друг популярен певец от България“, заяви кметът на Кестел.

 

Спорът се пренесе в социалните мрежи, където едни подкрепяха Азис, други Стораро.

Така или иначе концертът на Стораро в Бурса му предоставя възможност да си върне за обидата, която Азис му нанесе миналата година.

Тогава Човека глас разкри, че не би простил на колегата си факта, че не е уважил нито сватбата на сина му Фики, нито промоцията на първия му албум.

„Обидно ми стана. 20-годишно приятелство отиде на вятъра“, каза миналото лято пред Мон Дьо Стораро.

Самият Азис все още не е коментирал публично случката около фестивала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай