"Междузвездни войни" превзеха Лос Анжелис

"Междузвездни войни" превзеха Лос Анжелис  | StandartNews.com

Преди близо четири десетилетия те разбраха какво значи слава. С участието си в "Междузвездни войни": Епизод IV – Нова надежда.

А в понеделник вечер, 40 години по-късно, Харисън Форд, Кери Фишер и Марк Хамил отбелязаха пореден забележителен момент в кариерите си по време на премиерата на най-новата част от поредицата - "Междузвездни войни": Силата се пробужда.

Журналисти и фенове буквално заляха булевард „Холивуд" в Лос Анджелис. Той бе затворен, за да могат звездите да минат по червения килим. Освен Форд, Фишер и Хамил сред присъстващите бе и създателят на поредицата Джордж Лукас.
Филмът снощи бе прожектиран в Долби Тиътър, Ел Капитан и Китайския театър.

Масовите прожекции започват в петък, а според голяма част от прогнозите лентата ще се превърне в най-касовия филм в историята.

Действието в "Силата се пробужда" се развива 30 години след "Завръщането на джедаите" и отново ни среща с познатите герои Люк Скайуокър, принцеса Лея и Хан Соло. Новите характери Рей (Дейзи Ридли) и Фин (Джон Бойега) водят по-младото поколение, което продължава борбата срещу демоничните сили на Империята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай