Луна срещу всички, всички срещу Луна във VIP Brother

Луна срещу всички, всички срещу Луна във  VIP Brother | StandartNews.com

Предстоят вторите номинации в Къщата

Емоциите от първите номинации във ВИП Брадър още не са отшумели, а вече е време за втори. Тогава Съквартирантите дадоха своите негативни гласове за Луна, Джорджано, Люси и Богданов. След елиминациите в понеделник стана ясно, че Луна е спасена от зрителите. Новината шокира Съквартиранти и ги накара да преосмислят тактиката си - как да победят царицата на Къщата – чрез пренебрежение или опит да бъде приобщена към компанията. Звездите ще подложат Луна на своеобразен другарски съд, но дали своенравната певица ще промени поведението си, ще стане ясно тази вечер.

След няколко дни, прекарани в Мелницата, днес ще зрителите ще станат свидетели на истинско чудо – първите прояви на разкаяние в Луна. Досега дори и при най-малката проява на съчувствие към нея, за много кратко време нещата отново излизаха извън контрол. Дали и този път ще се случи същото, ще стане ясно в днешното издание на VIP Brother.

Тези дни хората зад екраните станаха свидетели на разцеплението на тандема Луна-Джорджано. Певицата дори стигна до крайности, позволявайки си да обиди най-близкия си приятел в Къщата. След разпада в техните отношения Джорджано предпочиташе собствената си компания и странеше от всички. Малко по малко обаче той се приобщи към останалите Съквартиранти. Дали новото разпределение на лагерите ще се отрази и на номинациите, ще се разбере тази вечер от 20 часа в живото предаване по Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай