Хвърчат глави! Кой изпита гнева на Лили Иванова?

Примата изгонила китариста Веселин Веселинов-Еко точно преди трите ѝ последователни концерта в зала 1 на НДК

Хвърчат глави! Кой изпита гнева на Лили Иванова? | StandartNews.com

Лили Иванова изля гнева си върху един от най-знаковите музиканти в своя бенд – китариста Веселин Веселинов-Еко. Дълги години той свиреше зад гърба ѝ на всичките ѝ големи концерти в цялата страна, а примата до такава степен му се бе доверила, че дори му поверяваше задължението да композира за нея нови песни. Тя не пропускаше да споменава името му в редките си телевизионни интервюта и винаги говореше за него с възхищение и уважение.

В навечерието на коледните празници обаче настъпил разрив между тях. Лили изгонила Еко от бенда си точно преди трите ѝ последователни големи концерта в зала 1 на НДК и бързо го заменила с по-младия му колега Борис Таслев. Причината за скандала между дългогодишните партньори не е ясна, но в музикалната гилдия коментират, че ставало дума за предателство.

Примата е пословична със своите железни принципи и това, че не търпи нелоялни хора около себе си. Лили трудно се доверява и в професионален, и в личен план, а за да може някой да се домогне до обкръжението ѝ, минава през непрекъснати „тестове“ години наред. Веднъж обаче разочарова ли примата, се превръща в персона нон грата за нея. Натиреният Еко също не е коментирал публично въпроса, пише "Ретро".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай