Неделя,

Елена шокирана от секретна информация за Денис в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
666
Елена шокирана от секретна информация за Денис в "Братя"
A
A
A

Въпреки трудностите и подводните камъни по разследването на случая „Йосифов“, инспектор Давидова не се отказва да търси истината. Основната версия за смъртта на Калин сочи, че следователят е убит лично от Топал по време на фаталната престрелка между антимафиотите и групировката на Денис. Бащата на Елена – генерал Давидов – иска да й даде професионални съвети, защото смята, че може да помогне с дългогодишния си опит в системата. Младата полицайка, обаче, не е съгласна, защото държи да се справи сама със случая. Но една секретна информация, споделена от Давидов за Топал, напълно ще я изненада. Каква е тайната, която ще научи Елена?

Ива вече е убедена, че първоначалната идея на Мая да захванат нов бизнес с фирма за почистване, е брилянтна. Тя си представя, че чрез служителите на компанията ще имат достъп до домовете и офисите на клиенти, от които може да набави ценна информация и дори важни компромати. За да изпълни начинанието си, тя има нужда от подкрепата на Радо Андреев, но дали той ще повярва в ползите от тази дейност или директно ще я отхвърли?

Поли вече е започнала живота си начисто и по всичко личи, че лечението й в Щатите е довело до положителен резултат, поне за момента. Отказът на Симо да продължат връзката си я натъжава и тя не може да приеме изцяло позицията му. Затова решава, че ще вземе нещата в свои ръце и ще бъде близо до него, каквото и да й коства това. Готова е дори да си послужи с малко хитрост, за да получи каквото желае. Какъв е планът й и има ли начин да се осъществи?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com