Йордан Цонев каза целта на ДПС на изборите

Ще се представим отлично, каза зам.-председателят на Движението

Йордан Цонев каза целта на ДПС на изборите | StandartNews.com

Този път ще се представим отлично. Това заяви зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев пред БЛИЦ. Той направи анализ на изборната кондиция на Движението и даде прогноза за резултатите му на 14 ноември 2021 г.

„Нашата цел е да мобилизираме целия си потенциал, защото България има нужда от стабилитет и адекватен отговор на кризите. В последния парламент при приемането на бюджета се видя, че ДПС е изключително стабилизиращ фактор в българския парламент на базата на своя опит, диалогичност и компромисите, които е готова да прави в името на България, както и на експертността си. Тези качества помогнаха много приетата от Народното събрание актуализация на бюджета, която нямаше нищо общо с тази, която бе предложена от служебното правителство на Радев, но за сметка на това осигури на българския бизнес и на българските пенсионери средства до края на годината за справяне с ковид кризата”, каза Цонев.

Той припомни, че пенсионерите получиха по 120 лева месечна добавка, общините получиха нови 100 милиона лева, а туризмът още 70 милиона лева. И всичко това стана по предложение на ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай