Слави твърдо зад Радев на балотажа

Призова хората да подкрепят сегашния президент

Слави твърдо зад Радев на балотажа | StandartNews.com

Пълна подкрепа за Румен Радев на балотажа в неделя даде Слави Трифонов.Аз и моите колеги от „Има такъв народ“ препотвърждаваме подкрепата си за Румен Радев. Това е нашият свободен избор. Знам, че и вие, които подкрепихте „Има такъв народ“, също сте свободни хора и може да направите своя свободен избор, написа лидерът на "Има такъв народ" в специален пост по темата във Фейсбук. Той обяви, че "изборите въобще, ама въобще не са приключили" и призова хората да подкрепят Радев.

Ето цели призив на Слави Трифонов във Фейсбук:

Изборите въобще, ама въобще не са приключили. В неделя предстои изключително важен избор - кой ще е президент на Република България в следващите 5 години. Дали изборът е предрешен?

Aко мислите така и не излезете да гласувате, знайте, че статуквото от последните 12 години разчита точно на това.

Изборът е ясен – избираме между човек, който подкрепи протестите срещу Борисов и Гешев и човек, който не е разбрал „кой е прав на протестите“.

Избираме между човек, който не е плашлив и човек, който плашливо прави стъпка назад при срещата си с опонента.

Избираме между човек, който изпълва със съдържание президентската институция и един сламен човек, срам за академичната общност.

Аз и моите колеги от „Има такъв народ“ препотвърждаваме подкрепата си за Румен Радев. Това е нашият свободен избор. Знам, че и вие, които подкрепихте „Има такъв народ“, също сте свободни хора и може да направите своя свободен избор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай