Неделя,

Невяна Митева: Не трябва омразата да ни осакатява живота

От: Агенция Стандарт -
419
Невяна Митева: Не трябва омразата да ни осакатява живота
A
A
A

Вярвам, че е дошло време за истинско обединение - нека бъдем любящи човеци и всеки да се труди на своята позиция за добруването на България, каза издигнатата от Инициативен комитет за вицепрезидент полк. Невяна Митева, по време на представянето на  кандидатпрезидентската двойка в НДК.

"Гордея се, че съм родена, живея, създала съм семейство и съм отгледала децата си в България. Благодаря на Бог, че се радвам на три прекрасни деца, силен, смел и любящ съпруг. Така се разви животът ми, че още от дете спортът ме научи на ред, дисциплина и себераздаване, с които постигнах резултати и национални рекорди", каза още полк. Митева.

Тя припомни, че повече от три десетилетия служи на различни длъжности в Българската армия.

"Взех решение да се включа в изборите за президент и вицепрезидент, защото вярвам, че е дошло време за обединение - истинско и то зависи от всички нас. Не трябва омразата да осакатява живота ни. Не искам да живеем разделени. Можем да вървим само напред заедно", допълни тя.

"Поканата на проф. Герджиков към мен е огромна отговорност. Добротворчеството ще продължава да бъде първостепенна кауза за мен", обеща Митева.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички