Мощна подкрепа за Радев и Йотова във Варна

На събитието присъстваха и представители на всички партии, които подкрепят двойката

Мощна подкрепа за Радев и Йотова във Варна | StandartNews.com

Стотици варненци поздравиха президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова по време на разходката им към Морската градина. Пожелаха им победа още на първия тур и успех.

„Идваме във Варна, не за да искаме подкрепа, а за да ви благодарим. За да ви кажем, че през тези 5 години на невероятни изпитания, на страхотен натиск върху президентската институция, на обсада и непрекъснати атаки, на манипулация и лъжи, ние не се огънахме, защото вие така поискахте“. Това заяви президентът Румен Радев на среща с граждани във Варна. Той подчерта, че предстоящите избори са изключително важни, защото са избори за бъдеще. „За да бъде България страна с модерно, европейско ниво на образование, на здравеопазване, качествена инфраструктура, на перспектива и сигурност за младите хора, за да могат те да разгръщат своя талант тук. За да могат работещите българи да получават справедливо заплащане, а възрастните – да имат достоен живот. В едно можете да бъдете сигурни – ние, с г-жа Йотова, няма да ви предадем“, категоричен е Радев.

 "Днес България има нови хоризонти. С вашата огромна подкрепа и кураж ще постигнем нова България със стабилно правителство и работещи институции. Нова България, в която законите важат за всички. Ще направим така, че децата ни да се върнат в България и тук да създават своите семейства, а родителите ни да имат достойни старини", заяви Илияна Йотова.

Тя благодари за подкрепата. "Колкото и трудно да ни беше през изминалите 5 години, успявахме благодарение на вас. С вас сме по-смели и по-силни. Не отстъпихме от обещанията си, върнахме авторитета на президентската институция, не влязохме в сделки със силните на деня", изтъкна Йотова. "Отговорността ни е голяма пред авторитета на тези, които застават зад нас в цялата страна. Отговорни сме пред всички българи, които са разочаровани. Затова ще продължим да работим за укрепване на държавността", обеща тя.

На събитието присъстваха и представители на всички партии, които подкрепят Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат.

Актуална информация и новини можете да откриете на сайта: www.radev-yotova.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай