Марешки: Всеки може да прави шоу, но не всеки да управлява почтено

Лидерът на ВОЛЯ призова за разум и отговорност на изборите на 14 ноември

Марешки: Всеки може да прави шоу, но не всеки да управлява почтено | StandartNews.com

Кандидат-президентът Веселин Марешки разигра оригинално сатирично шоу с участието на аватари на актуални политици. В импровизираното студио на диванчето пред него седнаха „Кирчо, Мая, Дончева и Слави”.

В скеча те използват грозни обидни реплики, които всички са употребявали едни срещу други в последните два парламента и през медиите. Така например Дончева определя Слави като „психически и физически нестабилен”, обвинява го, че ИТН са отговорни за провала на последните две народни събрания,  той пък й отвръща, че лъже и я нарича „жълт вестник”, Тошко Йорданов определя Мая Манолова като „изплискан политически леген, орешарка, подкрепена от ДПС”.

Това е стилът в отношенията между тях. В шоуто „политиците” си признават за нечистоплътните им схеми в задкулисието, за зависимостите си, за жаждата за постове, за цената на издигането им, за нарушението на българските закони. Накрая на скеча Марешки пита публиката къде е мястото на такива хора.  Освиркани от избирателите, политическите „герои” влизат в кофа за боклук.

„Шоуто на Марешки” се разигра пред пълна зала с привърженици на кандидата за президент и лидер на ВОЛЯ. Видеото вече набира хиляди гледания в личния му профил във Фейсбук и в YouTube.

„Уважаеми българи, това беше скеч и не беше скеч. Това е голата истина. Всички реплики на тези политически карикатури и родоостъпници, са извадени от действителността от стенограмите на парламента и от медиите. Те наистина мислят така един за друг. Те наистина правят това, което тук си признаха. След като те се самоопределят така, защо вие трябва да ги уважавате и избирате? За да превърнат България в бунището на Европа? Някои от тях ви наричат дебили, но аз не мисля така. Вярвам, че българският народ е народ е смел, справедлив, горд, мъдър, свободен. Всички ние не сме като тях. Защо обаче допускаме да ни управляват такива като тях. Показах ви, че всеки може да прави шоу – и в телевизията, и в политиката, и в личния живот, но управлението на държавата не е шоу. Не всеки може да управлява почтено и да работи с професионализъм и с грижа за всички българи. Аз винаги ще бъда на ваша страна”, закри шоуто Веселин Марешки като призова за разум и отговорност на изборите на 14 ноември.

„Шоуто на Марешки” можете да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=Q9gRT37tMWI

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай