Марешки разобличи скандалната разлика в цените на горивата днес

Изберете мен и ВОЛЯ с номер 23, за да живеете по-богато още от утре, зове Марешки

Марешки разобличи скандалната разлика в цените на горивата днес | StandartNews.com

Кандидат-президентът  Веселин Марешки разпространи в интернет специално видео, с което реагира остро срещу поредния скок на цените на горивата. Той пусна свой клип от бензиностанция в София и разкри огромната разлика  между справедливите цени и тези на картела. В клипчето Марешки показва как зарежда своя автомобил и че при днешните разлики си спестява цели 60 лева!

„Проверих как са цените в София. Заредих и аз. Вижте колко ми струваше! Вижте с колко ви грабят управлявали и управляващи! Докога ще търпите това безобразие да продължава?!”, пише Марешки. Защо в една Турция президентът и управляващите могат да се справи със спекулата, а нашият президент и министри - не”, пита риторично лидерът на ВОЛЯ.

„Изберете мен и ВОЛЯ с номер 23, за да живеете по-богато още от утре, не да чакате с напразни надежди още 30 години! За да не храните поредните некадърни крадци с парите си, изкарани с толкова труд!  Излезте и гласувайте с 23!  Само аз и ВОЛЯ можем да се противопоставим на този пладнешки грабеж от народа! Събудете се, българи!”, призовава в поста си във Фейсбук политикът-предприемач.

Интересното видео можете да видите тук:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай