Понеделник,

Максим Бехар посочи ключа към победата в дебата

От: Редактор -
541
Максим Бехар посочи ключа към победата в дебата
A
A
A

PR експертът Максим Бехар заяви, че тазвечершният дебат между Румен Радев и проф. Анастас Герджиков е от изключително значение и е добре, че ще се случи. 

"Все пак е нещо, много измъчен дебат, лекичко под натиск. Много месеци се говори, че трябва да има такъв дебат. Всичко беше като че ли много счупено в тази телевизионна обмяна на мнения.

Според мен дебатът тази вечер ще повлияе върху тези, които не са решили дали да гласуват.

Те са голяма част от хората. Тези от първия тур едва ли ще се разколебаят и ще променят гласа си в сравнение с 14 ноември. Но едно е сигурно - дебатът липсваше много", каза той в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

"Който ме следва във фейсбук, ще види, че днес постнах едно видео от 1994 г., от първите дебати между Филип Димитров, Жан Виденов и Ахмед Доган. Тогава имаше само една телевизия и бяхме стигнали до 3-4 милиона гледаемост.

Първият въпрос, който зададох тогава, беше дали може да се управлява с широка коалиция. Трима от трима отговориха с "не". А днес отговорът трябва да е "да". Довечера двамата трябва да обявят как ще помогнат за управление на тази коалиция.

Дано да има смислени позиции и реплики. Ако някой днес си позволи да вади компромати и да говори със злоба, ви казвам отсега, че е загубил дебата. А и един дебат не е достатъчен, трябваше да има 4-5 по различни теми", коментира той. 


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com