Луна заподозря машинация на изборите срещу нея

Певицата сподели, че ще призове избирателите си към бойкот на балотажа

Луна заподозря машинация на изборите срещу нея | StandartNews.com

„Официалният ми резултат е 0,8% от гласовете. Но действително моята информация до този момент е, че за мен са гласували над 300 000 души у нас и в чужбина. Аз не мога да го докажа, разбира се. Ние се радваме и на тези 21 733 обявени гласа”, обяви пред Нова телевизия певицата Луна Йорданова.

Тя беше кандидат за президент, а на първия тур събра повече гласове от Волен Сидеров, Валери Симеонов, кандидата на „Републиканци за България” Горан Благоев, кандидата на ВМРО Валентин Михов, Боян Расате, Светослав Витков.

„За нула време с джобни средства пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината. Благодаря на всички смели българи и българки, които не продадоха гласа си за 50 лева. Аз съм свидетел на целия политически театър, който видях с очите си. Той не може да бъде сравнен с всички шоу програми, в които съм участвала. Оказва се, че в телевизионните шоу програми е много по-трудно да играя по сценарии, отколкото целия този политически театър, в който участваме ежедневно. Вкарани сме в едно трагично положение на най-бедната и корумпирана държава, защото нас ни управляват „политически агенти на паралелната държава”, така обичам да ги наричам шеговито, без да искам да ги обиждам”, каза Луна.

Тя сподели, че ще призове избирателите си към бойкот на балотажа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай