Петък,

Борисов с Митева в Пловдив. Гневен: Оставате без пенсии!

От: СТАНДАРТ -
1158
Борисов с Митева в Пловдив. Гневен: Оставате без пенсии!
A
A
A

Придружаван от българския еврокомисар Мария Мабриел и кандидатката за вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков полк. Невяна Митева, Бойко Борисов отиде в Пловдив за среща с Жени ГЕРБ в хотел "Империал".

 

Борисов отново ще е водач в града под тепетата, следват от бившият кмет и настоящ градски лидер Иван Тотев и Радомир Чолаков, председател на ИК, издигнал двойката Герджиов - Митева в предстоящите президентски избори.

Еврокомисарят Мария Габриел поздрави Невяна Митева. "Нашата сила е даваме решения. Наша отговорност е да се пазим", каза тя.

"Дойдох по "Тракия". Едно време беше гордост, сега се е превърнала в опасно съоръжение. Месеци наред няма смяна на нито една мантинела или маркировка", заяви Борисов.

"Имаме рекордна смъртност от катастрофи и от починали от Ковид. Средно по 100 души на ден, българи почиват. Все едно няма никаква ваксинация, никакви ваксинационни планове. В същото време цяла Европа се отвори, защото имат по 70-80% ваксинирани. Българите гинем. Защо? Защото Румен Радев и Кацаров експериментират", разгневи се лидерът на ГЕРБ.

Борисов се възмути и от бездействието относно заседналия кораб, който е на път да потъне, а управляващите не са взели никакви мерки.

"Радев онзи ден каза една голяма глупост. Били заложени капани или бомби от предишното управление в енергетиката. 12 години, г-н кандидат-президент Радев, не 12 дни, имахме най-ниския ток и най-ниските горива и природен газ. Когато със стотинки се вдигаха, веднага започваха протести", каза още бившият премиер.

"За 5 месеца токът от 70 лева стана 400 и аз мога да се обзаложа с кандидат-президента Радев, че ще стане до Коледа и 500", каза Борисов и добави, че бюджетният дефицит ще отиде на минус 8.

Лидерът на ГЕРБ попита отново какъв ще бъде фискалният резерв и как ще се гарантират пенсиите през януари месец. Ние гарантирахме на пенсионерите 50 лв. те да се направят на интересни, ви излъгаха, че ще ви дадат 120 лв. Само че... „Татко ще ми купи колело, ама друг път. Януари ще останете без пенсии, ако продължите да го подкрепяте", предупреди той.

Борисов се възмути, че Кирил Петков и сие още не са влезли във властта, но вече казват кой какъв трябва да стане.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com