Вторник,

Борисов: Аз бих въвел пълен локдаун и задължителна ваксина

От: Стандарт -
379
Борисов: Аз бих въвел пълен локдаун и задължителна ваксина
A
A
A

"Това бяха дигите, които река Места бе скъсала", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Хаджидимово."Щом хората, които минават ни ръкомахат, то значи сме направили нещо добро", заяви бившият премиер.

"Не им давам да влизат вътре, защото има пандемия и като се съберат много хора не е хубаво", каза Борисов, който след това посети ремонтирания физкултурен салон в Хаджидимово."Ваксинирайте се! Това е единственото спасение", призова още бившият премиер, който каза, че "70 и няколко процента като се минат вече ще е друго"."Гасете тока, че при тия цени на тока как ще го плащаме не знам", каза още Борисов.

."Вие сте учители, нали? Не се притеснявате, че ще ви изчегъртат, нали? Макар, че за първи път министър на образованието стана академик по време на министерстването в подопечно заведение.Те нямат срам. Ние пък нямаме неизпълнено обещание", каза още Борисов."Тъкмо реша да се пенсионирам и аз и... те пак ни връщат", заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ на свой симпатизант, който му се похвали, че вече е пенсионер.

"Компромати всякакви има, но и истини всякакви има", допълни той."Продължават да си назначават свои хора, а има още малко време до изборите", каза Борисов."Чувството на вина е чувство на отговорност. След като Кирил Петков не се чувства виновен, то тогава неговият началник да се чувства така. Какво излиза - за тях законите са за другите хора и ако пречат, то трябва да се сменят", така лидерът на ГЕРБ коментира случая с двойното гражданство на Кирил Петков.

"Къде е лошото след като мине изборът от ЦИК да преброят листовете. Единственият риск, от който те се страхуват, е да не съвпаднат резултатите от софтуера и квитанциите. Да им излезе далаверата - заради това пищят сега така", каза Борисов по повод решението на ЦИК да броят разписките и недоволството от страна на т. нар. "протестни партии".

Бившият премиер заяви, че той е налагал локдаун вече у нас и единственото спасение от това е ваксинацията."Продължават да философстват какво трябва да се направи. Те са нерешителни, слаби и лъжливи хора. Световната практика го доказа - има ли много заразени, то трябва да има и локдаун.Много човешки животи тежат на съвестта на Кацаров, а днес го гледах как този малък уплашен човек се оправдава. Абе, Стойчо, как ние сме управлявали тогава, бе брат? Как когато ти си говорил глупости и с Радев блокирахте всяко наше действие ние управлявахме кризата?Хората измират сега и всичко това е на ваш гръб. Господ връща всичко, а вие преди горихте маски.Излъгаха хората със зеления сертификат. Какво значение има, че днес си ваксиниран, ти след месец ще си защитен", каза Борисов по повод сутрешното интервю на служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

"Аз бих въвел тотален локдаун и задължителна ваксинация за рисковите групи. Аз знам колко нощи не съм спал когато като премиер виждах данните за починалите.Нека сега да направим юмрук и да излезем заедно. Една дума няма да каже Кацаров, а тоя негодник отиде и ме даде на прокурор за ваксините", каза още бившият премиер."Аз когато взимах тежки решения Радев ми се подиграваше от Шипка, че няма коронавирус. 

Те ламтят само за постове, а за човешкия живот не им пука. Сега лъжат и родителите за близалките-тестове за деца. Нали, ако има болно дете на опашката, където трябва да го тестват, то ще трябва да бъде карантинирано. Ами другите?", попита бившият премиер."Не става въпрос за дебат или кой ще излезе по-голям бабаит или прост. Какво ще ми каже Радев на дебат? Какви бяха цените на тока 11 години и какви са сега? Какви мерки за бизнеса и помощи дадохме ние и какво има сега? Бизнесът сега изнемогва!

Дадохме им модел, а тен е искат да го следват", заяви лидерът на ГЕРБ в отговор очаква ли дебат с Румен Радев.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com