На Великден ВМРО откри кампанията си за евровота с хоро

Водачът на листата Ангел Джамбазки поведе българското хоро към Европа

На Великден ВМРО откри кампанията си за евровота с хоро | StandartNews.com

Патриотите от ВМРО откриха навръх Великден в парк „Св. Троица“ в столичния район „Илинден“ предизборната си кампания за европейски вот на 26 май. Водачът на листата Ангел Джамбазки поведе българското хоро към Европа, а привържениците на войводите носеха тениски с надпис „Ангел Джамбазки е моят човек“. Джамбазки постави задача на тези избори войводите да бъдат трета политическа сила и да спечелят три мандата в Европарламента.

Пред медиите Андрей Слабаков, който присъстваше на събитието,коментира, че се кандидатира за евродепутат, защото е убеден, че в ЕП трябва да има повече граждани, тъй като политиците прекалено много мислят за своите политически семейства. Той изтъкна като свой приоритет борбата срещу неграмотността, защото, по думите му, тя е развъдник на престъпността, а необразованите хора лесно се купуват от някои политически партии не само в България.

Ген. Димитър Шивиков пък заяви, че трябва да се борим да не бъдем третирани като държава втора категория. И допълни, че е против схващането за Европа на две скорости.

Илия Луков и танцьорите от ансамбъл „Мездра“ се погрижиха за великденското настроение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай