Хората в Габрово и Търново: Подкрепата за Симеонов расте

Народните представители на НФСБ показаха, че вършат работа в полза на хората, коментираха в симпатизанти в двата града

Хората в Габрово и Търново: Подкрепата за Симеонов расте | StandartNews.com

Подкрепата за Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) е нараснала три пъти според социологически проучвания. Това коментираха симпатизанти на родолюбивата коалиция от Велико Търново и Габрово по време на срещи с водача на листата Валери Симеонов и шестата в нея Венера Тодорова. Хората в двата града също заявиха подкрепата си, подчертавайки, че досега единствено Валери Симеонов и народните представители на НФСБ са показали, че вършат работа в полза на хората и са го направили с реални действия, а не само на думи.

„Подкрепата от тук нататък ще се повишава още, защото винаги има едно закъснение при отчитането на електоралните нагласи. За разлика от други партии, които тръгнаха с много пари, ние практически тръгнахме със скромни средства и така си продължаваме. Но за сметка на това пък - все по-голяма инерция набира нашата кампания от една страна, а от друга - все повече хора си спомнят за тези, които вършат работа и ги разпознават. С други думи - грамотността по отношение на Европейските избори съвсем естествено нараства с всеки изминат ден и с всяка изминала седмица. Така че аз нямам никакви съмнения за резултатите от тези избори”, подчерта Валери Симеонов.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай