Пеевски: Бъдещето е в ръцете на младите

Бъдещето на една нация са младите хора, каза вторият в листата на ДПС

Пеевски: Бъдещето е в ръцете на младите | StandartNews.com

Повече от радушно посрещнат беше от хората в своя избирателен район Пазарджик вторият в листата на ДПС за евровота, депутатът от движението Делян Пеевски. Мнозина от селата Пашови и Света Петка искаха да се здрависат и снимат с един от най-известните хора в държавата, който беше гост на благотворителна вечеря "ифтар" по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

Проявата традиционно се организира от областното ръководство на ДПС в Пазарджик. За поредна година Пеевски уважи празничната вечеря и седна на една маса с домакините, за да почетат заедно мюсюлманската традиция. Кандидатът за евродепутат лично поздрави жителите на село Пашови, съобщи местният всекидневник "Виделина".

Сред гостите на превърналата се в традиция вечеря заедно с Пеевски бяха Камен Костадинов, член на ръководството на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза, общинският лидер на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

В разговора си с хората в Пашови и Света Петка, вторият в листата на ДПС Делян Пеевски акцентира върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент.

"Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова ние от ДПС излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина за Движението за права и свободи", обърна се към своите домакини кандидатът за евродепутат от ДПС Делян Пеевски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай