Четвъртък,

Чакат с часове за предаване на протоколи в София

177
Чакат с часове за предаване на протоколи в София
A
A
A

Проблеми с предаването на протоколите от изборите в София област. Някои от членовете на секционните комиси все още чакат.

На площад „Македония”, пред сградата на Областната администрация, чакат още поне 10 автобуса. По-рано днес те са били около 50. „Ние трябваше да предадем нашите протоколи в 2.45 ч. сутринта. Оттогава не сме получавали абсолютно никаква информация. Стоим тук и чакаме. Има много млади хора, които се съгласиха да помагат. В момента са супер разочаровани от случващото се”, сподели пред NOVA Мира Ташева, член на СИК в Самоков.

Валентин Христов от Етрополе пък сподели, че и друг път му се е налагало да чака с часове, за да предаде изборните книжа в Областната администрация.

„Нямаме сигнали и оплаквания от членове на комисии в София област, които да обявяват, че чакат с часове, за да предадат протоколите си. Оказа се, че е имало грешка в организацията. Във Враца също се е получило едночасово забавяне, но в момента всичко е нормално”, каза за NOVA говорителят на ЦИК Таня Цанева. 


Всички новини от категория Евроизбори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com