Борисов: Нинова и Йончева паднаха много!

БСП ми пратиха и данъчни за лятната кухня и нищо не намериха, само оплюват, каза премиерът

Борисов: Нинова и Йончева паднаха много! | StandartNews.com

"За мен Европа е най-доброто място за живеене. Най-добрият български политик извън ГЕРБ е Ангел Джамбазки. На дърти години почнах да пуша, 50 години не пуших, но сега започнах и ще го ликвидирам този порок, защото умен човек не може да пуши. Аз почти не почивам и миналото лято беше същото. Срамувам се от това, което направихме последния месец с апартаментите, защото това ни урони престижа, но повече няма да го допусна". С тези отговори на блиц въпроси започна участието на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването "Здравей, България" по Нова тв. 

"Минималната работна заплата никога няма да стига, но колкото повече създаваме работа, толкова повече се вдигат надниците. Германия работи най-много и заради това е най-богата", каза още премиерът. 

"Опонентите ни не се занимават в евроизбори, а само с компромати", коментира още Борисов. Той отрече с думите: "Не думай" въпроса с твърденията на Елена Йончева за друга къща, която Борисов притежава незаконно. И обясни, че има само една къща в Банкя. "Там съм роден, там живея и там ще умра", каза Борисов. И допълни, че покривът, който Йончева показва на снимка всъщност е зайчарник. Ядосан от лъжливите твърдения, премиерът показа нотариалния си акт и платените данъчни декларации. "В тази пристройка към къщата сега стоя аз, откакто децата дойдоха при мен и се родиха бебетата, те живеят в горната част, но аз също съм самостоятелен човек, при мен идват хора и аз трябва да имам място, където да ги посрещам, и точно тази пристройка е това място", коментира Борисов. Правиха ми 15 години ревизия, дойдоха данъчни и всичко провериха, даже и лятната кухня", каза още премиерът. 

"Аз имам двама първи братовчеди, на баща ми на брат децата. Не съм ги чувал и живдал тези хора от 30-40 години", каза още премирът. 

"Аз съм се родил на тази ливада, където сега живея и там имаше само животни, които пасяха, нищо друго, къщи нямаше", ядосан коментира Борисов и продължи: ". БСП, Корнелия Нинова и Елена Йончева вече преживяват голямо падение, много паднаха и много се унизиха".  

"Ходил съм в Барселона, но всички познават тези хора, да ходят да си ги наерят", коментира Борисов. "Тези хора казваха, че дъщеря ми кара Богати, скъпата кола, а тя лежеше бременна в осмия месец в Банкя, това пак беше лъжа", каза още Борисов. В Барселона съм бил когато бях кмет един път, коментира премиерът. 

"КГБ когато правят компромати в учебниците си, казват, че трябва да има добре подбрани истини и след това всички останало се манипулира", обясни премиерът. "Нека престам вече с лъжливите твърдения, това е ужастно", завърши тази тема Борисов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай