Байер КропСайанс отбелязва успеха на последните си събития отглеждане на царевица и слънчоглед с генетика Декалб

Споделени знания, нови технологии и устойчиви практики за земеделските производители

Байер КропСайанс отбелязва успеха на последните си събития отглеждане на царевица и слънчоглед с генетика Декалб | StandartNews.com

През изминалите три седмици Байер КропСайанс България проведе успешна поредица от 10 събития с клиенти, на които представи новостите и вече доказаните технологии в отглеждането на царевица и слънчоглед. С фокус върху намаляването на разходите и устойчивото производство, тези събития представиха възможности за земеделските производители през 2024 година.

Събитията, посветени на решения при производството на царевица и слънчоглед, предизвикаха изключително голям интерес и бяха посетени от общо над 500 човека. Локациите бяха ключови за регионите, в които се отглеждат двете култури - Стара Загора, Ямбол, Пловдив, Видин, Шумен, Силистра, Враца, Добрич, Монтана и Плевен.

По време на събитията, екпертите на Байер КропСайанс България отговориха на важни въпроси като кои са предимствата на хибридите царевица и слънчоглед Декалб и как умело да запазим рентабилността на културата в предизвикателни климатични условия.

Байер представи най-добрите и иновативни практики и цялостни технологии при отглеждането на двете култури.

Байер е решен да подкрепя земеделските производители в техния стремеж към по-рентабилно и устойчиво производство. С провеждането на събитията, компанията укрепва своята роля като водещ партньор за земеделската общност през 2024 година.

Можете да разгледате предложенията на Байер на уебсайта www.cropscience.bayer.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай