Сряда,

Шоуто на SKRILLEX този петък ще бъде в Интер Експо Център

От: Администратор -
1327
Шоуто на SKRILLEX този петък ще бъде в Интер Експо Център
A
A
A

Прогнози за изключително силни валежи и вятър налагат промяната

Остават само няколко дни до първото гостуване на неподражаемия Skrillex у нас на 15-и юли. След редица допитвания и консултации с метереологичните служби, шоуто на осемкратния носител на Грами ще се състои в Интер Експо Център, а не в парка на Летище София. Преместването в зала се налага по препоръка на БАН и НИМХ, които прогнозират изключително обилни валежи в петък и силен вятър. За удобство на публиката, както и от технически съобрежения за безопасност, организаторите и мениджмънтът на артиста избраха тази локация като най-подходяща за мащабното парти, което Skrillex готви на българските си фенове.

Програмата за дългата нощ с едно от най-големите имена в електронната музика вече е финализирана – вратите ще отворят в 21:30, когато ще започне и подгряващият сет на Runo. Chris Lorenzo, познат на меломаните от колаборациите си с Katy B, ще застане зад пулта в 23:30, а самият Skrillex ще излезе на сцената точно в 01:00 ч., за да разтърси залата и да докаже, че неслучайно е главно действащо лице на най-големите фестивали по света. Шоуто ще е изключително зрелищно, с много пиротехника, ефекти и озвучаване на най-високо ниво, типично за стила на Skrillex.

Билетите за партито на Skrillex на 15.07. в Интер Експо Център остават на същите цени и са достъпни в мрежата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК. Вече закупените билети ще важат без презаверяване. Няма да се допускат лица под 16 години, а тези под 18 години ще влизат само с коректно попълнена декларация и пълнолетен придружител.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com