Quatro и Akaga с общ проект в НДК

Quatro и Akaga с общ проект в НДК | StandartNews.com

Libido Project – представя неочаквано добра музикална комбинация с лятно фънки настроение

Libido Project е заглавието на най-новия нестандартен и забавен музикален проект с участието на класическите музиканти от Quatro Quartet и група Akaga. Екстравагантна и неочаквана комбинация от фънк, фюжън, джаз, класика, DJ бийтовете на DJ Borche, прекрасни секси женски вокали и мулти-инструменталното включване на Мишо Шишков - без съмнение ще разпалят страстите в зала 1 на НДК. На 17 май цял куп великолепни професионални музиканти се събират на сцената с амбицията да представят един абсолютно нов и различен по звучене, настроение и емоция денс проект - с примамливото заглавие Libido Project. Голяма част от програмата в него ще се състои от напълно нови, специално замислени и създадени от Quatro & Akaga денс-парчета. А ако някой все пак разпознае любима своя песен, то със сигурност тя ще е добре "маскирана" с нов аранжимент и поднесена в забавен летен вариант, в унисон с настроението на проекта.

"За нас е истинско предизвикателство да излезем от рамките на класическия концерт и да предложим абсолютно нов поп-денс продукт", споделят с ентусиазъм Иван Пенчев, лидер на Quatro Quartet. "С настъпване на лятото и слънчевото време вярваме, че хората ще имат нужда точно от един цветен и енергичен Libido Project", добавя Краси от Akaga.

В момента репетиционният и творчески процес по проекта тече с пълна сила, простирайки денс бийтове и емоции в пространството между България и скандинавието, където група АKAGA е на турне. Също така музикантите от Libido Project са намислили и подготвят записите на едно кипящо от енергия либидо-парче, което ще пуснат в ефир през април, месец преди премиерата на събитието на17 май. Скоро ще бъдат обявени още подробности около проекта, който определено ще бъде сред акцентите на предстоящия Салон на изкуствата в НДК.

Билетите за Libido Project на 17 май в зала 1 на НДК вече са в продажба в системата на Ticketportal.bg и Билетен център в НДК. До 15 април цената им е промоционална - от 15 до 35 лв. След тази дата билетите ще бъдат между 20 и 50 лв, според мястото в залата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай