Патица и риба тон за "Годсмак"

Патица и риба тон за "Годсмак" | StandartNews.com

Съли Ерна и компания не искат алкохол, само фрешове

Музикантите от "Годсмак", които родните меломани чакат вече с години, кацнаха вчера на летище Бургас. Съли Ерна и компания са гвоздеят на първото издание на Summer Chaos Festival, което ще бъде днес на стадион "Лазур" в морския град. Преди няколко години те трябваше да бъдат част от афиша на "София рокс", но в последната минута отмениха концерта. Сега вече наистина са у нас и феновете им се запътиха към Бургас за близка среща с тях още вчера следобеда. За престоя си в България музикантите от култовата група са поръчали изцяло здравословна храна. Всички ястия трябва да бъдат приготвени от биопродукти, без съдържание на глутен и задължително без гъби. Те искат да се подкрепят със зеленчукови супи, риба тон, пиле, патица и настояват за 100 процента био натурални сокове.

Строежът на сцената за фестивала започна още в събота, а техническата апаратура с озвучаване, осветление и специални мултимедийни ефекти пристигна с 6 тира. Съоръжението ще бъде с внушителни размери, съобразено с всички изисквания за рок фестивал, а по изграждането му работят над 70 човека. Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 15 часа, а първата група, българите от The Pomorians, ще се качат на сцената в 15,30 часа.

Билетите за Summer Chaos Festival 2015 са на привършване. Все още има места за правостоящи в Терен 2 на цена 65 лв., а също и в седящите сектори на цени съответно 100, 80 и 60 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай