Киркоров кани колеги след шоуто

Киркоров кани колеги след шоуто | StandartNews.com

Филип Киркоров покани Васил Найденов на среща след концерта си в София в събота вечер. Руската звезда и Кеца разказаха за дългогодишното си приятелство при Гала и уточниха, че макар сега да си говорят задочно пред камерата, не пропускали да се видят всеки път, когато Филип е в България. Киркоров каза, че се надява да се види и с Богдана Карадочева, Георги Христов и Катя и Здравко от "Ритон". Той добави, че зала 1 на НДК, която ще вземе на абордаж с шоуто си "Другой", винаги му носила късмет.

Преди вечер във Велико Търново освен с безспорните си руски хитове той поздрави почитателите си и с два български шлагера - "Телефонна любов" и "Незабрава" на Тончо Русев, когото нарече патриарх. Вече 12 години Филип закрива шоуто си с тези две златни песни.

Бившият любим на Алла Пугачова призна също така, че със спорта е на "ти" и затова внимава с какво се храни. Когато е в България обаче, не може да се сдържи и не отказва на баница и кебапчета.

Гала го попита дали наистина са го канили за президент у нас, а той отвърна: "Колко предложения получавам! Аз имам музикален пост, политиката е професия, която не е за мен".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай