Аксел Роуз отказа феновете на AC/DC

Аксел Роуз отказа феновете на AC/DC | StandartNews.com

Един велик не може да замести друг велик, независимо колко е велик. Това е кратката поука от внезапния трансфер на Аксел Роуз в AC/DC. 7000 фенове на рок групата искат да върнат билетите си за концерта им във Верчтер, Белгия.

Преди седмици стана ясно, че истинският фронтмен на бандата - Брайън Джонсън, е закъсал здраво със слуха и лекарите са му препоръчали да спре с турнетата, ако не иска да оглушее. Тогава големият вокал написа прочувствено писмо до феновете, в което описа състоянието си и заяви, че повече не може да стои зад микрофона на шумните турнета.

От групата пък обявиха, че довършат концертите си с ексвокалът на "Гънс енд роузес" Аксел Роуз. Почитателите на бандата останаха скандализирани. Фен сайтът на групата в Италия в знак на протест обяви, че "затваря". А личният биограф на музикантите Джеси Финк заяви, че това е "най-лошото решение, което AC/DC са вземали".

"Всеки, който е слушал как Аксел пее "Whole Lotta Rosie", знае колко е зле. Нека всички си върнем билетите и си искаме парите обратно", агитират в нета за останалите 12 концерта на групата, които тепърва престоят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай