Хасан Азис: Продължаваме да сбъдваме мечти

ДПС гони победа на първи тур в Кърджалийско

Хасан Азис: Продължаваме да сбъдваме мечти | StandartNews.com

„Чрез екипната си работа ще продължим да реализираме мечтите на кърджалийци“, заяви кандидатът за кмет и водач на съветническата листа „Заедно за Кърджали!“, цитиран от 24rodopi. Това е мотото, с което ДПС в Кърджали ще участва в местния вот на 27 октомври за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства. Днес ДПС-Кърджали регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет за община Кърджали, пълна листа от 41- кандидати за общински съветници и 67 кандидати за кметове на кметства. Инж.Хасан Азис е кандидатът на ДПС за кмет на община Кърджали и водач на листата за общински съветници. Той пристигна в Общинската избирателна заедно с областния лидер на Движението Изет Шабан. С тях бяха и общинският лидер на ДПС в Кърджали Лятиф Расим, кандидати за общински съветници и кметове на населени места. ДПС в Кърджали не измени на традицията и при регистрацията почерпи членовете на комисията с баклава.
След регистрацията, кандидатът за кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис подчерта, че ще водят позитивна, градивна и толерантна кампания.
„Вярваме, че още на първия тур ще постигнем целта си да спечелим кметското място в Кърджали, мнозинство в местния парламент и всички кметове на кметства“, отбеляза общинският лидер на ДПС в Кърджали Лятиф Расим.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай