Понеделник,

Кандидатът за кмет на Видин от ГЕРБ посети шивашко предприятие

От: Редактори -
725
Кандидатът за кмет на Видин от ГЕРБ посети шивашко предприятие
A
A
A

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков и кандидатите за общински съветници на партията – Веселка Асенова, Калин Каменов, Стефан Ванчев и Иван Цолов се срещнаха със служителите на видинско предприятие за производство на облекло и пране на текстил. В предприятието са ангажирани над 240 служители.

„През месец март 2019 г., управителят г-н Пламен Каменов бе отличен в кампанията „Моят град. 10 причини да остана във Видин ” - категория "Инвеститор". Това бе заслужено отличие за фирмата, инвестирала над 3 млн. във Видин. По време на церемонията г-н Каменов заяви, че е горд от наградата и ще продължи да работи за превръщането на града ни в едно още по-добро място за живеене. Смятам, че управителят на едно от проспериращите видински предприятия, изпълнява поетия ангажимент. Тук виждаме една отлична организация на работа, при много добри условия за работниците. Производството се осъществява в новоизградени помещения, оборудвани със съвременна техника“, каза Огнян Ценков. „Предприятието осигурява добри доходи и отлични условия за труд. Това е един от начините да задържим нашите съграждани във Видин”, каза още кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ.

Огнян Ценков отчете постигнатото през мандат 2015-2019 г. и заяви, че успешната форма за постигане на всяка поставена цел е съвместната работа. „Ако всички заедно – местна власт, държавна власт, бизнесът и гражданското общество вървим в една посока, работата ни в полза на гражданите на Видин ще бъде успешна и ползотворна”, каза Огнян Ценков.


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com