Yettel дава отстъпка до 200 лв. за ново устройство при рециклиране на старо

През октомври кампанията „Рециклирай и спести“ насърчава отговорното използване на технологиите

Yettel дава отстъпка до 200 лв. за ново устройство при рециклиране на старо | StandartNews.com
  • През октомври кампанията „Рециклирай и спести“ насърчава отговорното използване на технологиите с големи намаления на разнообразни смарт устройства

През октомври клиентите на Yettel ще получат специална отстъпка при покупка на смарт устройство, ако предадат стар апарат за рециклиране. Предложението е част от мащабната кампания „Рециклирай и спести“ на телекома и този месеца включва богато разнообразие от модели смартфони, смарт часовници, таблети и лаптопи, които идват със страхотни намаления до 200 лв. През октомври „зеленият“ смарт отбор на Yettel, с който операторът ще насърчи отговорното използване на технологиите за по-чиста околна среда, попълват титуляри на водещи марки като Samsung, Huawei, Apple и XIAOMI.

За да се възползват от предложението, настоящите и нови клиенти на Yettel трябва  да върнат стар телефон, таблет или дребен смарт аксесоар, без значение дали е работещ или не. Срещу него те ще получат отстъпка, но и възможността да дадат своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата. Събраните устройства ще бъдат предадени за рециклиране, което оказва пряк ефект в ограничаване на екологичния отпечатък върху околната среда.

Сред моделите с максимална отстъпка в промоцията се откроява XIAOMI 12 5G 256GB – един от актуалните флагмани на производителя. Моделът идва с 4500mAh батерия, която позволява 67W кабелно турбо зареждане и 50W безжично турбо зареждане. Отличава се с красив дизайн и ярък AMOLED FHD+ DotDisplay, DisplayMate A+ екран. Той идва в комбинация с 50MP широкоъгълна основна камера,13MP ултра широкоъгълна и 5MP телемакро камера. Производителността на смартфона е гарантирана от осемядрения Snapdragon 8 Gen 1.

С намаление от 200 лв. могат да бъдат закупени и трите модификации на новия SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G – с 128GB, 256GB и 512 GB памет. Моделът надгражда успеха на сгъваемия дизайн на Samsung, като добавя нови ключови характеристики. Подобрено е изживяването с камерата, има и по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация, като запазва ултра компактността на своите предшественици. Той е изключително мощен благодарение на осемядрения процесор Snapdragon 8+ Gen 1, АР 4nm, а освен това разполага с 12 МР двойна основна камера и 10 МР камера за селфита. Има батерия с капацитет 3700 mAh и позволява 25W супербързо зареждане.

Сред останалите смартфони под прожекторите се забелязват и примамливи оферти за POCO X4 Pro 5G 256GB, SAMSUNG Galaxy S22 5G 128GB и още модели на Nokia, Samsung и Realme.

Търсещите нов смарт часовник пък ще бъдат спечелени от големите отстъпки за редица модификации на Apple Watch Series 7. Освен тях сериозни са намаленията и за новите часовници от SAMSUNG - Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro, както и за моделите на Huawei от серията Watch GT 3 Pro.

Независимо какво устройство потребителите върнат за рециклиране, могат да се възползват и от отстъпката от 200 лв. за таблета LENOVO Tab P11 5G и лаптопа LENOVO V15 IML 15.6 с Windows 11, който дори идва с добавен 2-годишен безплатен лиценз за офис пакетa OfficeSuite и джобен USB модем.

Кампанията е валидна в цялата търговска мрежа при покупка в брой или на лизинг и сключване на двугодишен договор с някой от абонаментните планове Тотал + и Тотал Макс. За любителите на пазаруването онлайн устройствата могат да бъдат грабнати от сайта на Yettel, където отстъпката се получава при пазаруване в брой с добавяне на промокод RECYCLE. Старият апарат се връща директно на куриера при доставката на новия.

Кампанията „Рециклирай и спести“ е част от екологичната стратегия на Yettel. Основен фокус е реализирането на практически решения по проблеми с опазването на околната среда чрез предлагане на устойчиви продукти и услуги. Само за 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон.

Пълните условия на кампанията, списъкът на устройствата и конкретните отстъпки, както и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай