Общинска банка със специални предложения за юбилея

Иванка Попова

Общинска банка със специални предложения за юбилея | StandartNews.com

Тази година Общинска банка чества своя 20-годишен юбилей и за да отбележи празника е подготвила специални предложения като подарък за своите клиенти и партньори. Новите услуги и продукти ще зарадват клиентите с по-ниски лихви, по-голям размер на отпусканите суми и с изключително гъвкави условия.

Потребителският кредит „Точно за теб" е едно от празничните предложения. Юбилейният продукт е с двукратно увеличен размер на отпусканата сума: от 10 000 на 20 000 лева. Срокът на кредита и 7 години и е с много по-изгодни лихвени условия. Числото 20 е печелившо дори и в отстъпката по лихвата - ако кредитът се издължи до 20 месеца – кредитоползвателите ще имат 20% отстъпка от годишния лихвен процент по кредита.

Друго празнично предложение е юбилейният жилищен кредит „Твоят свят". Той е с нови условия за кредитиране и със запазени бонуси като безплатна застраховка "Живот". Продуктът е с атрактивни преференции за клиентите, като фокусът е върху възможността да се моделира спрямо реалните нужди и възможности на кредитоискателите.

Подаръкът от банката за пенсионерите, притежатели на електронна дебитна карта с овърдрафтът по разплащателната сметка, е намаленият годишен лихвен процент.

Револвираща кредитна карта MasterCard на банката също има атрактивни празнични условия - освен с намалени лихвени проценти, тя е и без такса за обслужване като бонус за всички клиенти. Без такси за обслужване са и основната стандартна и златна карта за срок от 20 месеца.

Всички преференции по юбилейните продукти ще бъдат валидни до 31.12.2016 година.

„За своята 20-годишна история Общинска банка се е развивала заедно и благодарение на своите клиенти и партньори. Затова сега, за да отбележим празника, ние им предлагаме нашата юбилейна програма, която е по мярка и може да се прекрои по нуждите на всеки клиент", коментира Иванка Попова, заместник – председател на УС на Общинска банка.

От Общинска банка планират още модерни и иновативни финансови решения, продукти и изненади за своите клиенти. Финансовата институция ще продължи да съчетава традицията и модерността и да бъде стабилен и надежден партньор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай