Мика Стоичкова с награда за Стартъп

Ще бъде награден новосъздаденият й козметичен бранд

Мика Стоичкова с награда за Стартъп | StandartNews.com

Новосъздаденият козметичен бранд на Мика Стоичкова ще получи награда в категорията Стартъп на органик наградите Be Green, Be Bio част от Bright Awards.

Официалната церемония ще се проведе на 1 юли от 17 часа в Ботаническата градина към Софийския Университет, като организаторите обещават да я превърнат истинска лимонена приказка.

В бизнеса Мика е в партньорство с Десислава Власакиева, а продуктите, които предлагат са веган сертифицирани.

Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите био/натурални компании и марки в страната.

Наградите ще бъдат разпределени в няколко категории и ще се връчват от представители на държавни агенции, бизнес и лайфстайл журналисти и медийни партньори.

Главен организатор е Балканска Медийна Асоциация с подкрепата на повече от 20 медии. 

Водещ на церемонията ще бъде лицето на БНТ1 Йоанна Драгнева. Събитието е в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми.

„Наградите се връчват за най-голям принос в био/натуралните технологии, предприемачески дух и ефективни бизнес практики, кръгова икономика, управленски модели, включително и в развитието на човешкия капитал, личните качества и достижения. Те са абсолютно безплатни и за тях не се дължат никакви такси. Държа да го уточня, защото има една порочна практика напоследък хората да си плащат, за да ги награждават, което тотално убива стойността на получения приз“ – каза тв водещата и съорганизатор Нина Хамилтън, която е и магистър по Биобизнес и Биопроизводство от СУ.

Наградите са  разпределелени в няколко основни категории: Хранително-вкусова промишленост; Козметика; Енергийна ефективност; Start up; Туризъм;  Строителство/Архитектура/Дизайн; Селско стопанство/Фермерство;  Автоиндустрия;  Медицина/Здраве;  Мода/ Облекла;  Търговия;  Дом/ Градина;  Кауза

Номинациите се извършваха в продължение на две седмици и се правеха от журналисти и доволни клиенти. В момента номинираните фирми са малко над 80, а журито ги разглежда една по една по реда на пристигането им. Кои са победителите в отделните категории, тепърва предстои да се разбере.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай