Kaufland с още два хипермаркета от ново поколение

Слатина и Силистра с модернизация по най-новите стандарти в ритейла

Kaufland с още два хипермаркета от ново поколение | StandartNews.com
  • Слатина и Силистра с модернизация по най-новите стандарти в ритейла

Два обновени хипермаркета Kaufland вече отговарят на последните тенденции в модерната търговия, на най-високите очаквания на потребителите, както и на техния все по-разнообразен вкус. Това са филиалите в кв. Слатина в София и Kaufland Силистра. Важна част от стратегията на компанията е постоянно да модернизира своите обекти, като от началото на годината общият брой е 5 с инвестиция, надхвърляща 16 милиона лева.

Kaufland Слатина ще предложи на клиентите нова зона с 6 каси на самообслужване, което ще помогне значително за пестене на време за пазаруване. Над 1000 нови артикула влизат в портфолиото на хипермаркета, като цялостно e освежена търговската зала и пренареден асортиментът според най-новите стандарти. Витрината за обслужване е подменена с такава от най-ново поколение, осветлението в целия хипермаркет е вече LED, като част от политиката на компанията за устойчиво бъдеще. Клиентите ще могат да опитат от напълно нови местни и регионални продукти в обособения нов Фермерски пазар, както и да закупят стоки за директна консумация в така наречените ToGo и ТоMix витрини.

Като част от концепцията One Stop Shopping, която Kaufland България следва, за да осигури изцяло нова атмосфера за пазаруване и същевременно прекарване на свободното време, компанията ще предостави достъп до нови услуги в зоната с наематели. В жк. Слатина, София, клиентите ще могат да се възползват от услугите на изцяло нов партньор в лицето на Пощенска банка - МОМЕНТО центрове за експресно банкиране. Освен там, банката открива едновременно още един свой клон в Kaufland в кв. Малинова долина. В Kaufland Слатина се открива и друг пилотен обект - мобилни аксесоари ''Фонакс''.

Kaufland Силистра: В хипермаркета вече се предлагат близо 1000 нови артикула, изцяло нов Фермерски пазар, ToGo и ToMix витрини, освежаване на търговската зона и цялостно репариране на настилката на паркинга. Клиентите ще се възползват от изцяло подновената витрина с обслужване, нова пекарна. За удобство на посетители в Силистра е на разположение нов наемател в бранш оптика, както и модернизирани обекти на останалите наематели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай