"Инвестбанк" АД с нов финансов център в Перник

Намира се в Ритейл Парк „Перник Плаза“

"Инвестбанк" АД с нов финансов център в Перник | StandartNews.com

Финансовият център предлага широка гама от продукти и услуги. Специално за клиентите на финансовия център се предлагат промоционални условия до 30-ти ноември 2023 година – без такса за кандидатстване за потребителски кредит и преференциални условия по лихвени проценти за ипотечен кредит.

Потребителският кредит на „Инвестбанк“ АД предлага възможност и за онлайн кандидатстване, а услугата е бърза и улеснена. Срокът на посягаване е 10 години.

Лихвеният процент е плаващ и прозрачно образуван за целия срок на кредита в лева и евро и е базиран на 6м. EURIBOR + фиксирана надбавка. С потребителския кредит клиентите получават кредитна карта с предварително одобрен лимит и застраховка „Злополука и заболяване“.

Ипотечният кредит е с ниски месечни вноски, с максимален срок на погасяване – до 35 години и без ограничение в максималния размер. Лихвеният процент е прозрачно образуван на база 6м EURIBOR + фиксирана надбавка. При покупка на имот, собственост на банката, финансирането е до 95%.

„Инвестбанк“ АД разполага с 88 финансови центъра и офиси общо в цялата страна. Банката разширява присъствието си на финансовите пазари чрез богато портфолио от дигитални продукти, модерни услуги и индивидуален подход на обслужване към всеки клиент.

На откриването на финансовия център присъстваха г-жа Мая Станчева – Изпълнителен директор и Член на Управителния съвет на Инвестбанк, г-н Григор Иванчев – директор на финансов център Перник, както и клиенти и партньори на банката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай