ГРАВЕ с нов офис в Благоевград

ГРАВЕ с нов офис в Благоевград | StandartNews.com

ГРАВЕ България ЕАД откри нов офис в Благоевград. За събитието пристигна и търговският директор на дружеството Петер Цайнцингер. Помещението се намира на ул. „Петко Д. Петков" №10. Водосвет за здравето на екипа и клиентите отслужи отец Андон Шавулев, а лентата заедно с г-н Цайнцингер прерязаха Васил Тодорински – директор на дирекция ГРАВЕ – Благоевград и регионалният директор на Югозападна България – Анна Митева.

Петер Цайнцингер сподели, че българският пазар е интересно предизвикателство за него като анализатор и експерт, както и че е приятно изненадан от адаптивността на българина като цяло към културата на Европа по отношение на дългосрочното спестовно животозастраховане.

„Въпреки че България и Австрия са много различни като законодателство и стандарт, хората имат едни и същи потребности и нужди – от сигурност и защита – лична и на своите семейства и близки хора, затова планирането и правилното управление на личните финанси са толкова важни. ГРАВЕ има подходящите програми, които са комбинация от сигурност и доходност, а мисията ни е все повече хора да научат това и да могат да се възползват", сподели той.

С откриването на новия офис в Благоевград компанията затвърждава желанието си да бъде все по-близо до хората в Югозападна България като личен финансов съветник и консултант. Клиентите на ГРАВЕ ще могат да получават навременно съдействие и безплатни консултации за възможностите за здравна защита при болести и злополуки, както и за управлението на личните финанси и имущество, включително и за състоянието, и развитието на инвестиционните пазари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай