Понеделник,

Гранд Енерджи Дистрибюшън със сертификат "Произведено в България"

От: Стандарт -
Гранд Енерджи Дистрибюшън със сертификат "Произведено в България"
A
A
A

От 1 ноември Гранд Енерджи Дистрибюшън, като един от най – големите български търговци на електрическа енергия издава  специално  удостоверение - сертификат – „Произведено в България за България“ на свои клиенти. Той ще е признание за волята и усилията на българските компании - да работят заедно за българската икономика.

В условията на тежка пандемия и настъпваща световна икономически буря на „първа линия“ освен българските медици, застават  и българските предприемачи и компании.   Работещата и сигурна икономика  е в основата на това да имаме добро, работещо и сигурно   здравеопазване. Грижата за българската икономика е и грижа за здравето на българите.

През март и април 2020, когато кризата с COVID 19 връхлетя неочаквано за всички Светът, Европа и страната ни именно български фирми успяха бързо да произведат и осигурят предпазни средства за българските медиците и за българските граждани.  

Днес в тежките условия на критична епидемиологична обстановка, българските компании продължават да се трудят и произвеждат, за да може икономиката ни да остане жизнена и да има повече финансови средства за българските медици и здравеопазването на всички български граждани.

Това е поредното доказателство, че в извънредни условия да се произвежда в България и за България е от изключително значение за всички ни.

Много от българските компании се развиват все по – уверено и тяхната дейност става още по-важна, особено в тежката икономическа и здравна ситуация, в която се намира Светът.

Може би ни трябва още малко самочувствие, за да кажем с чувство на удовлетвореност и гордост - ние произвеждаме в България и за България.

Всъщност нашата национална история ни учи, че в основата на българското Възраждане и на българския просперитет винаги е стояло българското предприемачество. Без стотиците и хиляди малки и големи фабрики, цехове, работилници и занаятчии нямаше да го има нито Априловската гимназия, нито Априлското въстание. Без усилията на хора като Добри Желязков, Евлоги и Христо Георгиеви, Димитър Ценов, Атанас Буров и десетки други ,нямаше да може да бъде изградено онова великолепното българско образование и онази славната българска армия. Духът на българския предприемач възроди и създаде новата българска държава.

Със сертификата, който издаваме целим именно това – да си спомним, че да си българска компания е гордост.

За нас е чест да работим с хиляди такива предприемачи  и смятаме, че сертификатът, който издаваме е признание и напомняне – че трябва да се подкрепяме, че сме работещи и можещи български компании.

С отварянето на свободния пазар към всички български юридически лица Гранд Енерджи Дистрибюшън предлага на своите клиенти една от най – конкурентните цени на пазара.

Пред лицето на идващата зима и продължаващата световна здравна и икономическа пандемия приемаме себе си не просто като търговец на електрическа енергия, а като мост между българските компании. За нас те не само просто търговски дружества, а български предприемачи и работодатели. Всеки от тях е важен, от големите индустриални компании до най-малкия семеен магазин, от огромните енергийни централи до любимото квартално кафене.

Нека си подадем ръка ,защото заедно произвеждаме в България за България!

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички