Глезят туристите в Иракли с екзотични плодове

Глезят туристите в Иракли с екзотични плодове | StandartNews.com

Иракли. Безплатен ордьовър с пресни плодове, минерална вода и обслужване на място са екстрите, включени в дългия списък с глезотии, които предлага през този летен сезон охраняем плаж „река Вая" в местността Иракли. Плажът приветства туристите с нова визия, а туристите тук се чувстват повече от специални.

Ивицата предоставя удобни ратанови шезлонги на цена от 6 лева, а ВИП зоната изненадва и с лична маса и чадър. Всички, които желаят да почиват там получават сянка с два шезлонга, купа със свежи плодове, бутилки минерална вода и брандирани плажни хавлии. ВИП пакетът за двама е с цена 36 лв. На място се поднасят още студени, топли напитки, салати, аламинути, прясна риба и морски деликатеси и др. срещу допълнително заплащане.

На плажа работят бар и бистро, в които умели бармани ще утолят жаждата на всеки, с ледена бира за мъжете, освежаващи коктейли за дамите, шампанско и няколко вида вина. На място може да поръчате също мохито с ментови билки, които са собствено производство. Ивицата е най-красивата зона за плажуване и притегателен център за почивка, забавления и спорт. Десет спасители, разположени на пет поста бдят за безопасността на туристите всеки ден от 8.00 до 18.00 часа. На разположение на плажуващите са 180 модерни шезлонга и 90 чадъра. Близо до входа на плажа са ситуирани душове, тоалетни и съблекални, а по протежение на цялата ивица са поставени контейнери за отпадъци.

Ивицата е обезпечена с оборудван медицински пункт, реаниматори и собствена линейка. Осигурен е специален достъп до плажа за хората с увреждания, за които са поставени дървени пътеки и подходящи санитарни възли.

На пясъка има още игрища за футбол и волейбол. За екзотичната и неповторима атмосфера на плажа допринася река Вая, която пресича пясъка и се влива в морето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай