Четвъртък,

BILLA стартира образователна програма за деца

От: Иван Ватахов -
A
A
A

BILLA България стартира образователна кампания за деца – Animal Planet. Новата лоялна програма на търговската верига поставя фокус върху изследването на животинския свят и забавното и ползотворно споделено време у дома с най-малките.

Под мотото „Изследвай животинското царство на нашата планета!“, в периода от 9 април до 13 май клиентите имат възможност да съберат 156 стикера с животни от цял свят и да ги колекционират в албум с интересни факти за животните. Стикерите са със специални ефекти – светят в тъмното, имат релеф, холографски ефекти и добавена реалност – и ще помогнат на децата да обогатят знанията си, докато се забавляват.

Малките колекционери ще имат възможност да опознаят животинските видове в Африка, Европа, Азия, Южна и Северна Америка, Антарктика и всички океани. В албума има и специална секция, посветена на България и животните около нас. В края на всеки раздел децата могат да тестват знанията си с интересни викторини.

Важна част от образователната кампанията е специално разработеното приложение BILLA Animal Planet, което дава възможност на децата да учат и да се забавляват по интерактивни начини. Приложението е тясно свързано с програмата и предлага изключително интересни преживявания с видеа, игри и виртуална реалност. Добавената реалност е най-иновативната функция на приложението, благодарение на която животните оживяват пред очите на децата и те могат да се запознаят отблизо с тях. Приложението може да бъде изтеглено безплатно от Google Play Store и App Store.

„Кампанията Animal Planet изцяло се фокусира върху приятното и забавно изучаване на животните. Вярваме, че програмата ще бъде изключително интересна и полезна както за най-малките, така и за цялото семейство, прекарвайки заедно много време у дома в тези дни. Надяваме се с кампанията да допринесем за по-ефективното домашно образование на децата и ползотворното прекарване на  времето вкъщи – нещо, което е много важно в настоящата ситуация“, сподели Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

За всеки 15 лв. от своята покупка клиентите получават безплатно комплект от 4 стикера с животни. Преживяването се допълва и от специален колекционерски албум, който се предлага допълнително в обектите на BILLA.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички