A1 започна продажбите на Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra

Клиентите, направили предварителна поръчка от телекома, ще са сред първите в страната, които ще притежават новите флагмани на Samsung

A1 започна продажбите на Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra | StandartNews.com

Клиентите, направили предварителна поръчка от телекома, ще са сред първите в страната, които ще притежават новите флагмани на Samsung

Дългоочакваните Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra вече могат да бъдат закупени и в България. На 21 август официално стартира предлагането им в магазините на А1 в страната, както и в онлайн магазина на А1.bg. С това започват и доставките за закупилите устройства по време на кампанията за предварителни поръчки, която продължи до 20 август. Клиентите на А1 ще бъдат сред първите, които притежават флагманите в България.

Дългоочакваните Note20 и Note20 Ultra идват на пазара с технически характеристики, които ги отличават от останалите предложения на Samsung през годината и определено заслужават позицията си във високия клас смартфони. И двете устройства предлагат най-доброто от света на високите технологии и издръжливостта, защото фината електроника е защитена от здрав корпус.

Дисплеите на новите Note20 са защитени с 3D Gorilla Glass, но Samsung Galaxy Note20 Ultra e първият, който е снабден със седмото поколение Victus. Това му придава наистина забележителна устойчивост от надраскване на екрана. Тестовете показват, че това покритие издържа на падане от 2 метра на твърда повърхност. Това е и първият модел на Samsung в портфолиото на А1, който предлага тази технология.

Една от най-разпознаваемите характеристики на Note серията е и традиционният S Pen, който идва в комплект с устройството. Note20 Ultra отново блести с минималното времезакъснение при писане – 9 милисекунди. Това е почти незабележимо за човешкото око и ще промени начина, по който любителите на серията са свикнали да работят с умната писалка.

Моделът Samsung Galaxy Note20 Ultra се предлага на цени, започващи 1789,99 лева в брой или за 81,99 на месец, при закупуване с тарифен план А1 One Unlimited 5XL. Може да бъде закупен както от магазините на A1 в страната, така и онлайн на A1.bg.

По-компактният от двата модела – Samsung Galaxy Note20 – също може да се похвали със забележителни технологии. И с двете устройства потребителите получават един и същ процесор, който задвижва останалите технологии. А именно – мощният Exynos 990. Интересното при него е конфигурацията на ядрата, които следват принципа 2+2+4. Две от тях са с производителност 2,73 GHz, други две – с 2,50 GHz, а последните 4 – с 2.0 GHz. Toва позволява оптимално разпределение на натоварването помежду им според задачата, която трябва да изпълняват.

Цените на Samsung Galaxy Note20 са по-ниски от тези на Ultra модела. Те започват от 57,99 лева на месец или 1239,99 лева в брой, отново при поръчка с двугодишен договор с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. Пълният списък с цените за двете устройства, в зависимост от комбинацията им с тарифен план, може да бъде открит на съответните им страници в онлайн магазина на А1.bg.

Направилите предварителни поръчки и закупилите първи устройства трябва да запомнят датата 30 август. Дотогава те трябва да активират своя нов Note модел, за да се включат в кампанията на Samsung с награди. Между 15 и 21 септември желаещите да участват за награда трябва да се регистрират в приложението Samsung Members, което е инсталирано по подразбиране в устройството. Първите по реда на регистрацията си ще получат награди в зависимост от закупения от тях модел.

Предвидени са 300 бройки безжични слушалки Galaxy Buds Live за поръчалите Note20 Ultra и още 150 броя Galaxy Buds+ за избралите модела Note20. Щастливците ще получат своя подарък по куриер, директно от Samsung, след преминаване на съответния процес по верификация на покупката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай