А1 добавя нов 5G смартфон в каталога си - realme GT Master Edition

Устройството се предлага в комплект с преносима батерия ttec ReCharger с капацитет от 10 000 mAh

А1 добавя нов 5G смартфон в каталога си - realme GT Master Edition | StandartNews.com
  •  Устройството се предлага в комплект с преносима батерия ttec ReCharger с капацитет от 10 000 mAh

Списъкът с устройства, съвместими с най-бързата* 5G мрежа в България – 5G ULTRA на А1, продължава да се увеличава. Сред най-новите попълнения е смартфонът realme GТ Master Edition, който се отличава още с висококачествен дисплей, отлична камера и функции за бързо зареждане. Това е модел, с който производителят прави заявка за отлично съотношение между цена и качество.

Смартфонът realme GТ Master Edition се различава от останалите предложения на бранда в портфолиото на А1. Той разполага и с отличителни технически характеристики. Смартфонът идва с 6,43-инчов Super AMOLED дисплей, който има 120 Hz честота на опресняване, което гарантира картина с наситени и реалистични цветове.

Това, което остава скрито от погледа на потребителите, е не по-малко интересно от технологична гледна точка. realme GТ Master Edition има издръжлива батерия от 4300 mAh, която издържа цял ден дори и при интензивна употреба. Най-забележителната ѝ характеристика обаче е функцията за бързо зареждане. Тестовете на производителя показват, тя може да бъде заредена до 100% само за 33 минути.

Фактът, че А1 продава realme GТ Master Edition в комплект с преносима батерия ttec ReCharger е още едно доказателство, че новите собственици на този модел няма нужда да се притесняват за батерията си. Със своя капацитет, батерията ttec ReCharger може да зареди смартфона малко над два пъти.

За производителността на realme GТ Master Edition се грижи 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 778G. Този чипсет е съвместим с 5G ULTRA на А1 и позволява на смартфона да се справи с гигабитовите скорости на мобилната връзка, които мрежата обещава. Макар това да не е точно геймърски телефон, комбинацията от мощен процесор, 8 GB RAM памет и 256 GB място за съхранение позволяват и доста забавления за любителите на игрите.

Цените на realme GТ Master Edition започват от 24,99 лева на месец в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra на А1. При закупуване със същия тарифен план, но в брой, цената на устройството възлиза на 479,99 лева. Изборът на план Unlimited Ultra нa A1 ще позволи на абонатите да се възползват от неограничена скорост и пълните възможности на 5G ULTRA.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай